Het gelaat vertelt veel over onze levensstijl, gewoonten en natuurlijk onze leeftijd. Daarom worden al mijn gelaatsverzorgingen persoonlijk aangepast aan uw huidtype.

U kan kiezen uit verschillende types gelaatsverzorgingen (ik help u graag met het kiezen van de juiste verzorging voor uw huid). Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met de kwaliteitsvolle producten van Ahava en HydroPeptide.

 

Hydropeptide gelaatsverzorgingen

HPeptide Professional mini facial

Mini verzorging die de huid verfrist en verjongt, zonder huid gevoelig te maken, dankzij enzymen, peptiden, anti-oxidanten en hyaluronzuur die fijne lijntjes en rimpels zichtbaar vermindert, de huid hydrateert en er jonger doet uitzien.

Voor: alle huidtypes

HPeptide Professional anti-stress express facial

Kennismakingsbehandeling, kalmeert de huid, hydrateert en beschermt tegen stress en invloeden van buiten af. Dankzij: enzymen, melkzuur, echinacea stamcellen en peptiden die fijne lijntjes en rimpels zichtbaar vermindert en onmiddellijk de jongere huid onthult.

Voor: alle huidtypes, ideaal voor doffe, vermoeide en gestresseerde huid

HPeptide Calming recovery facial

Kalmerende en herstellende anti-aging behandeling. Laat de gevoelige huid weer stralen en vermindert roodheid en irritatie waardoor de huid terug comfortabel aanvoelt en de teint egaler wordt.

Voor: gevoelige huidtypes, couperose, rosacea

HPeptide Anti-wrinkle facial

Relaserende anti-aging behandeling die de huid laat stralen dankzij de verjongende en liftende eigenschappen van peptiden, groeifactoren en proteïnen.

Voor: alle huidtypes, ideaal voor een gedehydrateerde/droge, rijpere, doffe/vermoeide of oneffen huid

HPeptide Professional pumpkin clarifying facial

Reinigende behandeling die zuivert, exfolieert en onzuiverheden verwijdert terwijl de huid gevoed wordt met peptiden, vitamines, enzymen en voedingsstoffen.

Voor: mature of doffe huid, huid die beschadigd werd door acne en zon

HPeptide Professional advanced resurfacing stem cell facial

Huid vernieuwende verzorging op basis van peptiden en stamcellen. Bevat de kracht van natuurlijke stamcellen en peptiden om de huid te laten herleven, verjongen en te beschermen waardoor de huid gelift wordt en rimpels vervagen.

Voor: de rijpe huid, hyperpigmentatie en huid met diepe rimpels

HPeptiode Professional Brightening facial

Behandeling die de huid verlicht, verheldert en egaliseert door de melanineproductie te reduceren, dankzij een krachtige dosis antioxidanten ouderdomsvlekken te verminderen en de levensduur van de huidcellen te verlengen.

Voor: de rijpe huid met hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, acnelittekens, zwangerschapsmasker of huid die door de zon is beschadigd

 

Ahava gelaatsverzorgingen

Ahava Mineral Escapade Short

Verfrissende express boost voor het gelaat met de nadruk op het reinigen van de huid! Ideaal om kennis te maken met Ahava.

Voor: alle huidtypes die hun huid een boost willen geven.

Ahava Mineral Escapade Long

Als basis is de gelaatsverzorging gelijklopend met de ahava mineral escapade short waarbij een extra dieptereiniging van de poriën wordt uitgevoerd.

Voor: vette huid met diepe, grove poriën met comedonen

Ahava Mineral Relief

Kalmerende behandeling die op efficiënte wijze de gevoelige huid en huidproblemen behandelt.

Voor: de gevoelige huid met couperose, littekenweefsel

Ahava Total Rehydration

Een gelaatsverzorging die je volledig laat ontspannen, een ware verwennerij voor je gelaat!

Voor: elk huidtype die van totale verwennerij houdt

Ahava Skin Revival

Een gelaatsverzorging die extra huid-verjongend werkt, gebaseerd op het ahava gepatenteerde Extreme complex Osmoter™.

Voor: de rijpere huid