Gelnagels, gelish of gewone nagellak bij Zensho

Bij elke manicure of pedicure kan u kiezen om uw nagels af te werken met een nagellak, gelnagels of Gelish. Mooie nagellak geeft dat tikkeltje extra zodat uw handen of voeten perfect afgewerkt zijn.

Epilaties bij Zensho

Haar, iedereen heeft het. De ene al wat meer dan de andere, soms gewenst maar meestal ongewenst.

Om enkele weken verlost te zijn van die onsierlijke beharing kiest u best voor een behandeling met hars.

Een spray-tan is de nieuwste ontwikkeling in de toepassing van “bruinen zonder zon” producten. Het product wordt met een spray-systeem in slechts een aantal minuten op het lichaam verneveld.

Door de bronzor in het product kan je onmiddellijk een bruine teint waarnemen, maar het echte bruiningsproces werkt nog in tot 8 uur na de behandeling.

 

Gelaatsverzorging bij Zensho

Het gelaat vertelt veel over onze levensstijl, gewoonten en natuurlijk onze leeftijd. Daarom worden al mijn gelaatsverzorgingen persoonlijk aangepast aan uw huidtype.

U kan kiezen uit verschillende types gelaatsverzorgingen (ik help u graag met het kiezen van de juiste verzorging voor uw huid). Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met de kwaliteitsvolle producten van Ahava en HydroPeptide.

Pedicures bij Zensho

De taak van onze voeten word zwaar onderschat. Ze worden een hele dag opgesloten in schoenen, ze dragen ons volledige gewicht.

Ze verdienen de juiste verzorging, ik adviseer u graag over de geschikte voetverzorging. Een pedicure is namelijk niet alleen maar uw nagels knippen.

Manicures bij Zensho

Onze handen, onze visitekaartjes. Het zijn de uithangborden van ons lichaam en ze staan steeds in de spotlight. Iemand een handdruk geven, in de winkel betalen, een glas vasthouden. 

Onze handen verdienen dus de beste verzorging, want verzorgde handen en nagels zeggen veel over een persoon.